Godkendelse til at levere fødevaregodkendte slanger og fittings til levnedsmiddel

2016-12-19

Hydroscand Danmark har fået godkendelse af den Danske stats fødevaregodkendelse til at levere fødevaregodkendte slanger og fittings til levnedsmiddel. Hydroscand Danmark er registreret og kontrolleret af den danske fødevarestyrelse uden anmærkninger til at levere fødevaregodkendte (eller levnedsmiddel) slanger og fittings.

Med et bredt sortiment af levnedsmiddelslanger og fittings til sug og tryk kan Hydroscand tilbyde levnedsmiddelslanger i et bredt udvalg af materialer som PVC, og PUR samt forskellige gummimaterialer.

Med en landsdækkende organisation som distribuerer fødevaregodkendte slanger og fittings fra en decentraliseret og kundenær organisation kan Hydroscand garantere høj kvalitet, teknisk vejledning og faglig dokumentation

Hydroscands program indenfor alle de fleste typer af fødevarekontakt slanger og fittings dækker de fleste behov. Hydroscand kan altid finde en løsning, hvis kunden skal have tillpasset et specielle behov. Skal du have tilpasset et produkt til et specifikt behov, så får du selvfølgelig en løsning på det.

Plus link  Se kontrolrapport fødevarestyrelsen