Hydroscand - størst på mobil slangeservice i Danmark

2017-10-06

I forbindelse med at Hydroscand åbner den 6. butik i Odense d. 18. september, så begyndte også den 10. SlangExpress-bus at køre på Fyn.

SlangExpress er Hydroscands mobile slangeopkald der indebære, at vores kunder kan få hjælp og service ved bytte af slanger og koblinger. Den nye SlangExpress der skal servicere Hydroscands kunder på Fyn, bemandes af Benjamin Ellehauge.

”Vores 10. SlangExpress-bus vil sammen med vores 6 butikker føre os lidt nærmere vores kunder i Danmark. Det føles godt, at vi nu kan tilbyde vores kunder på Fyn samme tilgængelighed af produkter og service som vores kunder på Sjælland og i Jylland”, siger Kim Bender, Salgschef hos Hydroscand i Danmark.

Hydroscands SlangExpress er nu den mest landsdækkende i Danmark. På Sjælland udgår Hydroscands SlangExpress-busser fra København/Herlev og fra Køge. I Jylland udgår busserne fra Ålborg, Århus og Fredericia – og nu udgår SlangExpress også fra Odense for at servicere kunderne på Fyn.

Hydroscands mobile Slangeservice-bus er udrustet med maskiner, slanger og koblinger til at fremstille slanger op til 2”. Bussernes udrustning tilpasses altid efter de lokale behov som findes på markedet.