Mikael Arkevret er udnævnt til ny CFO for Hydroscand Group

2018-02-19

Mikael Arkevret er udnævnt til CFO for den globale koncern Hydroscand Group der operere i Europa, Asien og Afrika. Mikael Arkevret har tidligere arbejdet som økonomichef på Hydroscand AB.

Mikael Arkevret begyndte sin rejse i slangefirmaet Hydroscand 1998, efter otte år i et revisionsfirma. Siden 2003 har Mikael virket som økonomichef på Hydroscand AB. Nu venter en ny udfordring for Mikael som den 1 februar 2018 tiltrådte stillingen som CFO for Hydroscand Group.

”Det skal blive udfordrende og spænende at arbejde tættere på mine kollegaer i forskellige dele af verdenen. Jeg har oplevet så utrolige mange ting i min tid i Hydroscand og det føles spænende, at jeg nu får mulighed for endnu en udfordring inde i koncernen” siger Mikael Arkevret.

Hydroscands CEO og koncernchef, Marcus Larsson, føler sig tryg med valget af Mikael som ny CFO.

"Jeg er utrolig glad for at Mikael har accepteret tilbuddet. Mikael har et unikt kendskab til selskabet og jeg ser frem til at arbejde endnu tættere med ham fremover", siger Marcus Larsson.

Koncernen Hydroscand Group har i dag over 200 filialer, flere end 400 forhandlere i Europa, Asien og Afrika og tilbyder det mobile koncept SlangExpress i de fleste lande hvor koncernen er virksom. Under 2017 havde Hydroscand Group en omsætning på 20 millioner Euro.