Hydroscand og Camozzi indleder nyt samarbejde

2017-09-21

Den svenske familievirksomhed Hydroscand indleder nu et samarbejde med den italienske pneumatikvirksomhed Camozzi Pneumatik. Det nye samarbejde indebær, at Hydroscand i Skandinavien fremover vil sælge, markedsføre og distribuere Camozzis produkter.

Hydroscand ser Camozzi som en stabil partner ud fra ejerskab og organisation. ”Camozzi kan tilbyde Hydroscand et sortiment som er veltilpasset mod flere af vores kundesegmenter og lever op til vores kvalitetskrav” siger Mats Nilsson, CEO for Hydroscand Group. Endvidere fortæller Mats, at det nye samarbejde muliggør Hydroscands satsning inden for kategorien trykluft. Noget som han ser som et must for at imødekomme efterspørgselen og det behov som er på markedet i dag.

Camozzis skandinaviske CEO Kai Ovesson ser også fordele med samarbejdet ”for Camozzi vil samarbejdet indebære en stærkere position på markedet. Hydroscand kan føre vores produkter nærmere kunderne og tilbyde den tilgængelighed som markedet i dag kræver”.

Samarbejder begynder i efteråret, hvilke Hydroscands kunder vil mærke i form af et bredere sortiment inden for pneumatik. Camozzis store kompetence sammen med Hydroscands nærhed til kunderne indebær også en øget servicegrad og tilgængelighed for nye og eksisterende kunder.