Hydroscand Special Hoses opnår kvalitetscertifikat på højeste niveau

2017-04-06

For at kunne imødekomme kundernes krav har Hydroscands Special Hoses i Motala nu SS-EN ISO 3834-2 certificering, en standard som sikrer den korrekte kvalitet ved svejsning.

Certificeringen er inddelt i tre niveauer og Hydroscand Special Hoses er blevet certificeret til de højeste krav, niveau-2, som anvendes ved Omfattende kvalitetskrav.

Hydroscand Special Hoses er specialiseret til at kunne montere koblinger og komponenter på specialslanger så som Spir Star-slanger, metalslanger og kompositslanger. De har tilmed egen produktion af metalkompensatorer.

-At Hydroscand bliver certificeret i overensstemmelse med SS-EN ISO 3834-2 indebærer at vore svejsninger opfylder de højeste kvalitetskrav, hvilket giver os forbedrede forretningsmuligheder i bl.a. procesindustrien og energisektoren. Det er to segmenter vores høje kvalitetskrav på metalslanger og metalkompensatorer vi nu imødekommer, takket være vores certifcering, og hvis behov af høj service og hurtige leverancer vi står for, siger Johan Thyni, afdelingsleder på Hydroscand Special Hoses i Motala.

Hydroscand Special Hoses er tidligere blevet certificeret i overensstemmelse med PED 97/23/EC, hvilket indebærer at de selv må udføre CE-mærkning på metalslanger, metalkompensatorer, PTFE-slanger og kompositslanger.