Afdelingsleder til Hydroscand A/S - SlangExpress Odense

2021-03-12

Har du lederblod i årerne og vil du være en del af en virksomhed i vækst? Kunne du tænke dig at tage ansvaret for udviklingen af en butik med værksted i Odense, hvor kundeservice er i højsædet og den primære ydelse er salg og bearbejdning af hydraulik slanger og flowkomponenter? Så er det dig vi leder efter!

Hydroscand A/S søger en dygtig afdelingsleder, der ved effektiv ledelse af afdelingen kan styre mod de opsatte strategiske mål. Du er en naturlig leder, som går forrest og viser vejen og dermed formår, i tæt samspil med sælgere og montører, at skabe gode resultater i din afdeling. Hydroscand A/S er en decentraliceret organisation, og det er dit entreprenørskab og viden om hvad der skal til på Fyn, som kommer til at danne rammerne og drive den videre vækst for afdelingen i Odense

 

Du får en alsidig hverdag hvor dine opgaver bla. vil være:

•    Daglig ledelse af butik og SlangExpress 
•    Kundeekspedition i butikken
•    Administrative opgaver 

 

Du får ledelse af 2 montører, og i ledelsesrollen er du skarp på at sætte mål og styre retningen for at fremme udviklingen i forretningen. 

Derudover har du ansvaret for administration af lokaler og inventar, lagerstyring og indkøb samt at drive forretningen med høj effektivitet og med fokus på kvalitet. Du vil på ligefod med dine kolleger servicere kunder i afdelingen som en naturlig del af din arbejdsdag, ligesom du vil forventes at besøge kunder for at rådgive og vejlede om f.eks. brug af produkter, opbygning af lager m.m.

Du er vant til at arbejde i Office-pakken og generelt it vant. 

 

Hvordan skaber du succes i jobbet?

Du er teknisk velfunderet og har ikke noget i mod at få olie på fingrene. Du har evt. erfaring fra lignende stilling og har gerne viden om tekniske produkter. Du kommer fra nærområdet, og med dit brede netværk og kendskab til lokalområdet formår du at udvide og opnå succesfulde resultater.
 
Du trives i rollen som den motiverende leder og tager ejerskab for din afdeling og dit team. Med en god portion selvstændighed og drive, forstår du vigtigheden af god kundeservice, og vægter trivsel og udvikling af dine medarbejdere højt. Du bevarer overblikket og forstår at sætte rammerne for en god arbejdsdag.

Der tilbydes en attraktiv pensionsordning samt sundhedsforsikring. 

 

Ansøgning:

JKS CAREER varetager rekrutteringsprocessen for Hydroscand A/S, og er du interesseret i at søge denne spændende stilling, bedes du sende en ansøgning, CV samt relevante bilag via Søg stillingen nedenfor. Ansøg hurtigst muligt, da vi holder samtaler løbende.

Grundet persondataforordningen modtager vi ikke CV og ansøgning på mail.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingschef Tina Slothuus Hansen på tlf. 63125752. 

 

Læs mere og ansøg via linken:

plus link.png Afdelingsleder Hydroscand A/S - SlangExpress Odense