HYDROSCAND A/S søger Butiksleder til vores butik i Herning.

2019-02-26

Trives du med butiksansvar og direkte salg?

Stillingen:

Hydroscand, har med et succesfuldt koncept, de seneste år oplevet en markant vækst og åbnet flere nye afdelinger i hele landet, herunder Herning i december 2018. Til denne butik søger vi den rette medarbejder.

Butikschefen får ansvaret for afdelingens/butikkens salg af virksomhedens komplette program indenfor industri- og hydraulikslanger, koblinger, rør og flanger, samt support af virksomhedens unikke SlangExpress service.

Du får muligheden og ansvaret for at yde Hernings bedste hydraulik-service, med byens største lager af slanger og tilbehør. Derudover skal du i tæt samarbejde med sælgeren i området, sikre tilgangen af nye kunder til butikken og SlangExpress bilen.

Stillingen i hovedpunkter:

  • Ansvarlig for butikken, herunder varelager og eksponering i butikken mm. Salg, optimering og drift.
  • Teknisk rådgivning og salg af virksomhedens komplette produktprogram via telefon og diskbetjening.
  • Indkøb af skaffevarer samt kontakt til underleverandører.
  • Lettere administrativt arbejde som tilbuds-skrivning, fakturering, omkostningskontering m.m.

Kvalifikationer:

Vi forestiller du bor i eller tæt på Herning og du har gerne en handels- eller håndværksmæssig baggrund. Det er fordel at have lettere kendskab til hydraulik, slanger og fittings, og hvis du kender til virksomhederne i lokalområdet er det et ekstra plus.

Det er vigtigt at du har et højt aktivitetsniveau, er vant til at arbejde selvstændigt, struktureret og organiseret, er robust og kan træffe en beslutning, frem for at ikke lader dig gå på, når du møder udfordringer på din vej.

Desuden forventes det, at du er kundeorienteret, trives med direkte salg og er vant til at have med seriøse kunder at gøre, som stiller krav til dig og det firma, du repræsenterer.

Du håndterer IT på brugerniveau. Vi bruger Microsoft Office pakken og Dynamics AX 2012.

Der tilbydes:

Virksomheden lægger stor vægt på arbejdsmiljøet og tilbyder derfor gode ansættelsesvilkår mellem positive kolleger i et travlt og meget uhøjtideligt arbejdsmiljø. Du får selvfølgelig en grundig indføring/uddannelse i virksomhedens produkter.

For den rette person vil der være rigtig gode muligheder for faglig og personlig udvikling, og vi sørger naturligvis for at du løbende bliver opdateret med uddannelse, så du altid er klar til at løse opgaverne på et højt fagligt niveau.

Virksomheden:

Virksomheden, Hydroscand A/S er med mere end 1000 medarbejdere samt en omsætning ca. 2 mia. DKK Nordens største udbyder af SlangExpress service, slanger og tilbehør indenfor hydraulik. Hydroscand A/S der er privatejet og meget miljøbevidst, er leverandør til kunder i vidt forskellige brancher som f.eks. maskinbyggere, maskinudlejere, vindmølleindustrien, entreprenører osv. Fælles for kunderne er, at de har brug for en høj kvalitet og service. Hydroscand A/S er en kundenær organisation, hvis største aktiv er vores kunder. Hydroscand A/S er en global virksomhed med afdelinger i det meste af Europa samt Asien og Sydafrika.

Som medarbejder i Hydroscand A/S bliver du en del af en kultur, hvor vi stræber efter at arbejde sammen med kunden i centrum og hvor vi leverer produkter af høj kvalitet. Hydroscand A/S beskæftiger ca. 35 medarbejdere i Danmark og er beliggende i København, Køge, Aarhus, Aalborg, Herning, Esbjerg, Fredericia, Odense. Forventningen er også at åbne flere forretninger i Danmark.

Læs mere om virksomheden på www.hydroscand.dk

Hvis du synes stillingen er interessant, endelig skriv din ansøgning med CV og send til afdelingschef Aarhus og Herning: Jens Chr. Hoppe på mail: Jens.Hoppe@Hydroscand.dk. Hvis spørgsmål kan Jens Chr. kontaktes på mobil: 22804828