Vi søger teknikere over hele landet

2019-01-23

Nu kan du blive en del af Hydroscand og Danmarks hurtigst voksende slangeservice - SlangExpress.

Som servicetekniker vil du komme til at arbejde i orkanens øje og hjælpe vores kunder ude i felten.
Derudover at producere og skifte slanger vil du også arbejde med forebyggende vedligeholdelse og inspektion samt service og montering af centralsmøring.

Kontakt

Kontakt Henrik Skjellerup for at finde ud af mere om jobbet og hvordan du ansøger om jobbet!
Telefon: 5096 5179
Mail: Henrik.Skjellerup@hydroscand.dk

Vi tilbyder

  • Grundig oplæring
  • Løn efter kvalifikationer
  • God pensions ordning med sundhedssikring
  • En dynamisk arbejdsplads i vækst
  • Mulighed for at forme din egen hverdag

Om virksomheden

Virksomheden, Hydroscand A/S er en svensk-ejet virksomhed og har med sine 850 medarbejdere en omsætning på DKK 1,8 mia. Hydroscand A/S er Nordens største udbyder af slanger og tilbehør indenfor hydraulik. Hydroscand A/S der er privatejet og meget miljøbevidst, er leverandør til kunder i vidt forskellige brancher som f.eks. maskinbyggere, maskinudlejere, vindmølleindustrien, entreprenører m.v. Fælles for kunderne er, at de har brug for en høj kvalitet og service. Hydroscand A/S er en kundenær organisation, hvis største aktiv er vores kunder. Hydroscand er en global virksomhed med afdelinger i det meste af Europa samt Asien og Sydafrika.

Som medarbejder i Hydroscand A/S bliver du en del af en kultur, hvor vi stræber efter at arbejde sammen med kunden i centrum og hvor vi leverer produkter med høj kvalitet. Hydroscand A/S har afdelinger i København, Køge, Odense, Fredericia, Aarhus og Aalborg. Vi beskæftiger ca. 25 medarbejdere i Danmark. Indenfor det næste år åbner vi yderligere 2-4 afdelinger i Danmark.