Automatisk smøringssystem (CLS)

Centralsmøring, CLS (Central Lubrication System), er et automatisk system med en række fordele. Uanset om maskinen har tilgængelige eller utilgængelige smørepunkter, er centralsmøring en sikker måde at garantere løbende vedligeholdelse. Vores systemer er af høj kvalitet og kan tilpasses dine maskiner og ønsker.

Vi har produkter fra en af ​​verdens største producenter af centralsmøring. Systemet er modulopbygget, hvilket gør det nemt at udvide efter behov. Vi har også mulighed for at tilbyde systemer med overvågning for yderligere at øge pålideligheden. Centralsmøring har mange fordele såsom omkostningsbesparelser og sikkerhed. Med et automatisk smøresystem reduceres reparationsomkostningerne, hvilket også giver en øget udnyttelsesgrad af maskiner.

Takket være dokumenteret løbende vedligeholdelse får maskinen en højere gensalgsværdi. Det kan være svært at få adgang til alle smørepunkter på maskinen og arbejder ofte i høj højde. Disse risici kan undgås med CLS, hvilket resulterer i en sikrere arbejdsplads. Som markedsleder inden for slange- og flowkomponenter tilbyder vi landsdækkende salg, service og montage. Vi er der, hvor du er med butikker og mobile serviceteknikere.
 

FordelE med automatisk centralsmØring:

  1. Reducerer reparationsomkostninger.

  2. Øger udnyttelse af maskiner.

  3. Højere gensalgsværdi.

  4. Øget sikkerhed på arbejdspladsen, fx faldulykker i forbindelse med manuel smøring.   

Vores forskellige centralsmørINGSsystemer

Progressive systemer

Det progressive system fordeler flowet fra pumpen til et smørepunkt ad gangen, indtil hele systemet er blevet smurt, og hvis et smørepunkt stopper, stopper hele systemet. Overvågning af alle smørepunkter kan derfor ske gennem en enkelt cyklussensor. Modulsystemet kan hurtigt og nemt tilpasses til en bestemt maskine og kan bruges til både fedt og olie.

Systemet er velegnet til små, mellemstore og store maskiner, hvor total overvågning af systemet er nødvendig. 

-       Transport og entreprenør

-       Vindkraftanlæg

-       Fødevareindustri

-       Landbrug

-       Cementstationer

To-leder system

Det modulære to-leder system er nemt at dimensionere og udvide. Systemet fås med en lang række overvågningsmuligheder og er velegnet til store maskiner og anlæg med mange smørepunkter.

-       Stålværk

-       Cementfabrikker

-       Platforme

-       Store kraner og godshåndteringsudstyr

-       Grusgrav

Et-leder system

Et-leder systemer har en dispenser til hvert smørepunkt. Dispenserne, der er installeret på hovedstammen, er under tryk og afgiver olie eller fedt én gang pr. smørecyklus. Da hvert smørepunkt har sin egen dispenser, er systemet meget nemt at installere og udvide.
 

-       Rulletrapper

-       Savværk

-       Stålindustri

-       Trykkerier

-       Fødevareindustri

-       Transportbånd

Luft/olie-smøring og MQL-system (minimal quantity lubrication).

Vi kan tilbyde centralsmøring til de fleste applikationer, kontakt os for at høre mere!

© 2021 Hydroscand AS - Alle rettigheder forbeholdes