Slanger og koblinger specielt designet til

FØDEVAREINDUSTRIEN

 

Slanger og koblinger specielt designet til

FØDEVARE-
INDUSTRIEN

HØJKVALITETS UDVALG AF LEVNEDSMIDDELSLANGER

Hydroscand blev grundlagt i Stockholm i 1969 og er i dag en markedsleder inden for slange- og flowkomponenter. Siden starten har Hydroscand forsynet industrien med et bredt og højkvalitets sortiment af industrislanger og koblinger, der er specielt udvalgt og tilpasset ud fra vores kunders specifikke behov og krav.

 

Hydroscand leverer i dag et højkvalitetssortiment af industrislanger og fittings til kunder i fødevareindustrien. Hydroscands fødevareslanger fås til fremstilling og håndtering, sug eller tryk, samt til forskellige fødevareløsninger såsom væsker, pulver og vegetabilske olier.

 

Hydroscand er stolte af, at kunne tilbyde sine kunder et komplet sortiment af fødevareslanger og fittings af høj kvalitet, samt design og udvikling til fødevare- og drikkevareindustriens produktion – alt samlet på ét sted.

 

Hydroscands slanger opfylder internationale standarder for sikkerhed og kvalitet ved produktion og transport af levnedsmidler og drikkevarer.

ØLSLANGE TIL BRYGGERIER

BREWMASTER

Brewmaster er lavet af butylgummi, hvilket gør slangen diffusionssikker. Dette gør slangen perfekt til øl, samt ideel til brug i både stor skala og mikrobryggerier. Slangen er designet uden spiral og genvinder sin form, når den deformeres. Slangen er udstyret med et slid- og vejrbestandigt yderrør. Slangen er også velegnet til en lang række fedtfrie fødevarer.

Brewmasteren kan modstå et højt arbejdstryk på op til 16 bar og kan bruges til visse vakuumapplikationer. Slangen kan bruges i et bredt temperaturområde fra -40 °C til 120 °C. Slangen er meget nem at rengøre med de mest almindelige rengøringsmidler, kan damprenses ved temperaturer op til 130 °C og er ideel til CIP (clean-in-place) rengøring. Slangen er fri for phthalater og opfylder kravene til materialer i kontakt med fødevarer.

TRYK- OG SUGESLANGE TIL MÆLKESHÅNDTERING

DAIRYMASTER

Dairymaster er en letvægts naturgummislange af høj kvalitet, ideel til aflæsning og håndtering af mælk og andre mejeriprodukter. Slangen forbliver fleksibel i lave temperaturer. Uanset vejret giver slangen en funktionel, brugervenlig og ergonomisk løsning til påfyldning og aflæsning.

Dairymaster kan damprenses ved temperaturer op til 110 °C og er designet til at tåle rengøring med de mest almindelige rengøringsmidler. Slangen er fri for phthalater og opfylder kravene til materialer i kontakt med fødevarer.

ALSIGTIG TRYK- OG SUGESLANGE

MULTIFOOD

En meget modstandsdygtig og alsidig slange, der er ideel til suge- og trykapplikationer til fødevarer, både fedtholdige og ikke-fedtende. Slangen er kendetegnet ved sin robusthed og er desuden designet til at reducere risikoen for deformation. Slangen er perfekt til alle stationære eller mobile applikationer i forarbejdnings- og påfyldningsanlæg.

Multifood er en fødevaregodkendt nitrilgummislange, der kan rengøres med de mest almindelige rengøringsmidler og damprenses op til 130°C. Slangen er fri for phthalater og opfylder kravene til materialer i kontakt med fødevarer.

SUGE- OG TRYKSLANGE TIL FEDTFRIE LEVNEDSMIDLER

FOODMASTER

En fantastisk, alsidig, multifunktionel suge- og trykslange, som kan modstå en arbejdstemperatur på op til 120 °C. Slangen er designet specielt til fedtfri fødevareproduktion. Slangen har en stærk modstand mod deformation.

Slangen er lavet af fødevaregodkendt EPDM gummi og kan rengøres med de fleste rengøringsmidler. Slangen kan også damprenses ved temperaturer op til 130 °C. Slangen er fri for phthalater og opfylder kravene til materialer i kontakt med fødevarer.

ALSIDIG SUGE- OG TRYKSLANGE

DISTILLER

Distiller er specielt designet til stærk alkohol og væsker med et højt alkoholindhold på op til 99%. UPE (ultra high molecular polyethylen), der anvendes i slangens inderrør, er modstandsdygtig over for kemikalier, syrer, opløsningsmidler og olier. Selvom Distiller er ideel til destillerier, er slangerne holdbare og alsidige nok til at blive brugt til mange formål, inklusive fedtholdige og fedtfrie fødevarer.

Slangen er lavet af fødevaregodkendt transparent UPE, kan rengøres med almindelige rengøringsmidler selv ved høje koncentrationer. Slangen kan damprenses ved temperaturer op til 130 °C. Slangen er fri for phthalater og opfylder kravene til materialer i kontakt med fødevarer.

SUGE- OG TRYKSLANGE TIL LEVNEDSMIDLER

FOODSTEAM

Foodsteam er en spuleslange, der kan klare høje tryk på op til 20 bar for vand og 6 bar for damp. Det gør Foodsteam til et særligt godt valg til rengøring med varmt vand eller damp, f.eks. i miljøer som proces- og aftapningsfaciliteter. Selvom Foodsteam er designet til rengøring, kan slangen også bruges som transportslange til fedtfri mad.

Slangen har et bredt temperaturområde og kan modstå temperaturer fra -40 °C til 164 °C. Slangen kan opbevares på en slangerulle. Slangen er fri for phthalater og opfylder kravene til materialer i kontakt med fødevarer.

ALSIDIG SUGE- OG TRYKSLANGE

FOODFLUSH

Foodflush er en tekstilforstærket vaske- og spuleslange ideel til rengøring. Slangen kan også bruges til at transportere flydende fødevarer. Slangen er anvendelig i alle former for anvendelser i forarbejdnings- og aftapningsanlæg.

Foodflush yderrør beskytter slangen mod skader forårsaget af fedt og olie. Slangen er fri for phthalater og opfylder FDA og BfR reglerne for materialer i kontakt med fødevarer.

© 2021 Hydroscand AS - Alle rettigheder forbeholdes