Rørbukning – Vi hjælper med at bukke og bøje dine rør

Hos Hydroscands rørbukningsproduktion i Hudiksvall har vi samlet den ekspertise, der kræves til at bukke forskellige typer af rør. Vi hjælper vores kunder med specialdesignede rør, der passer lige netop til deres særlige applikationer. Hos Hydroscand bukker vi alt fra sømløse præcisionsrør (hydrauliske rør/hydrauliske rør) og svejste industrirør, til møbelrør og Zistaplex rør.

Udover eget rørsalg udfører vi også såkaldt lego-bukning af kundens egne rør. Lego-bukningen foregår hos vores produktionscenter.

Hos Hydroscands rørbukningsproduktion betjener vi kunder inden for en lang række forskellige brancher, såsom skovindustrien, marine, OEM, entreprenør, procesindustrien, energisektoren og bilindustrien.

Anmod om et tilbud i dag!

HVAD VI TILBYDER

Vi kan bukke med stor variation, vores rørbukkemaskiner kan klare rørdimensioner fra Ø6 mm op til Ø63 mm.

Uanset om du skal bruge bremserør, brændstofrør, beskyttelsesrør, vandrør, eller hydraulikrør til din kran - så kan vi hjælpe dig med at vælge den rigtige type rør og derefter bukke det efter dine behov.

 
Vi tilbyder bukning af bl.a.:

• Sømløse præcisionsrør (hydrauliske rør/hydrauliske rør i stål, som fås i farvevalgene sort eller blank zista)
• Svejste præcisionsrør
• Rustfri rør
• Syrefaste rør
• Tungerør
• Aluminiumsrør (til konstruktioner, hvor lav vægt er i fokus)
• Rustfrit stålrør
• Kobberrør og messingrør (hvis der er behov for god korrosionsbeskyttelse og lang levetid)
• Zistaplex rør (med en farvet overfladebehandling i sort som giver ekstra god beskyttelse mod rust og korrosion).

Buk og bøj rustfri stålrør

Leder du efter en anden form for rør? Vi har maskiner og erfaring til at bukke alt fra svejste og fuldtrukne rør, til rør med forskellige materialer som stål, rustfrit stål og aluminium. Rørene kan også have forskellige profiler med forskellige overfladebehandlinger.
 

Kontakt os via formularen nedenfor, så hjælper vi dig.

Rørbukningstjenester

MÅLING OG KOPIERING RØR

Vi har det udstyr, der kræves for at kunne måle, med høj præcision og pålidelighed, præcis hvordan dit rør skal bukkes, så det passer til netop din anvendelse.

Vores måleudstyr skaber et grundlag med koordinater for, hvordan dit rør skal bukkes. Denne kan så også leveres som CAD-tegning (tillægsservice) ved behov. Tegninger bruges derefter til at specialdesigne dit rør med den nødvendige præcision.

Har du et bøjet rør, der skal udskiftes? Så kan vi hjælpe dig med at kopiere et eksisterende rør. Med vores udstyr kan vi måle dit rør og derefter skabe et nøjagtigt det samme, med samme bøjning. Kopiering af rør foregår i vores lokaler i Hudiksvall.
 

Vil du vide mere om vores ydelser inden for måling, design og kopiering af rør?

Kontakt os via formularen nedenfor, så hjælper vi dig.

RØR & SLANGER

Hos Hydroscand har vi arbejdet med rørbukning siden slutningen af ​​1980'erne. Denne viden kombinerer vi med vores 50 års erfaring inden for slange- og flowkomponenter, hvilket betyder, at vi kan tilbyde dig en komplet løsning, hvor slange og rør kobles sammen.

Mange applikationer tager udgangspunkt i, at rør og slanger skal forbindes på en sikker måde, hvilket giver et godt flow og samtidig holder tæt. Denne form for montage kræver viden og de rigtige produkter, på det rigtige sted. Hos Hydroscand har vi den nødvendige viden og kan tilpasse løsningen til dine behov.
 

Har du brug for hjælp med montering af slange og rør?

Kontakt os via formularen nedenfor, så hjælper vi dig.

MÆRKNING AF RØR

Ved behov kan rørene mærkes med unikke koder under produktionen. Vi udfører både slangemærkning og rørmærkning med Hydroscands TrackingCode service.

Mærkning sker ved at påsætte en etiket med en unik kode på røret. Dette gør det muligt hurtigt, at læse alle nødvendige informationer om røret og bøjningen, så det er enkelt at udskifte røret, hvis det er nødvendigt. Rørmærkningsetiketten er meget holdbar og modstår UV-stråling, korrosion og forskellige medier såsom hydraulikolie.

Ved at markere dine rør under produktionen kan du være et skridt foran og bestille det rigtige rør, med den rigtige bøjning, allerede inden en planlagt nedetid, hvor røret skal udskiftes. På den måde bliver demontering og montage mere tids- og omkostningseffektivt.

RENGØRING AF RØR

En vigtig del ved bøjning af hydrauliske rør er renheden af ​​slutproduktet. Hydroscand tilbyder derfor to forskellige systemer til rensning af rør, som du kan læse mere om nedenfor.
 

Plug shooting
Plug shooting er et renseanlæg, hvor såkaldte rensepropper i polyestermateriale skubbes gennem det bøjede rør med otte barer trykluft. Friktionen mellem proppen og røret trækker så snavset ud med sig. Med dette system opnås en renhedsgrad svarende til ISO 17/13.
 

Vandrensning
Vi tilbyder også et vådrensningssystem baseret på en opvarmet vandudledning, bestående af 98 % vand, 1,5 % rengøringsmiddel og 0,5 % rusthæmmer. Denne rengøring er således mindre skadelig for miljøet end mange andre former for vådrengøring. Hertil kommer også luftbobler og vibrationer, som får snavset til at blive revet væk fra indersiden af ​​røret. Med denne rensemetode kan du uden problemer nå en renhedsgrad svarende til ISO 12/9 og røret bliver ekstremt rent.
 

Efter afskæring af røret laver vi altid en efterbehandling med indvendig og udvendig afgratning af røret. 

 

 

Udvendigt 30° grader rør.

 

Formonteret møtrik og skærering iht. DIN 2353 til 24° standard.

 

 

Kraverør 37° kegle med møtrik og støttekonus iht. SAE J514 standard.

 

 

Kraverør 90° i henhold til ORFS og SAE J1453 standard.

 

 

 

Formet og kravet styreservorør med o-ringstætning. Tilslutning til klimaanlæg eller anden speciel formgivning kan også udføres.
 

 

VORES MASKINPARK

I dag har vi en maskinpark, der består af flere rørbukkemaskiner, vores seneste investering er en rørbukkemaskine, der effektivt kan bukke endnu grovere rørdimensioner og kan tage rør ind, der er op til fire meter lange. Det betyder, at vi hos Hydroscand nu kan bukke rør op til Ø63,5 mm i sort stål og op til Ø50,8 mm i rustfrit stål.

For at sikre kvaliteten af ​​arbejdet ned til mindste detalje, har Hydroscand også investeret i den nyeste teknologi inden for bærbare målearme til industrien. Dette muliggør en hurtigere og mere nøjagtig måling af bøjede rør. Vi kan også lave prototyper og skitsere specialdesignede rør fra bunden.

Målearmen er bærbar, hvilket betyder, at vi kan bruge teknologien på stedet. Noget, der kan være nødvendigt for at udmåle koordinater på rør, der skal placeres i trange rum eller på en maskine, der ikke kan flyttes.

Vores maskineri gør det muligt for os at opfylde de høje krav til måleudstyr og udbyttetestmåling, som mange af vores kunder stiller i dag.

LINKS


Rørtilslutninger

 

DIREKTE KONTAKT


Hydroscand AB
Rørbukningsproduktion
Rönningevägen 1
824 34 Hudiksvall

Tel: +46 0650-155 30

© 2021 Hydroscand AS - Alle rettigheder forbeholdes