TRYKPRØVNING aF slangER

Ved at udføre årlige trykprøvninger sikrer du, at slanger er korrekt fungerende og godkendte, og ikke udgør en risiko for uheld og eller kostbare driftstop. Hydroscands Trykprøvning er en service, hvor vi tester dine slanger og koblinger, for at sikre driften i din produktion.

Eller besøg vores butik i Aarhus eller Esbjerg.

Hydroscands certificerede serviceteknikere trykprøver og sikkerhedsanalyserer dine komposit- og gummislanger med tilhørende koblinger og pakninger. På denne måde kan du sikre, at alle slanger, der bruges i din virksomhed, er sikre og lækagefri. Det skaber med andre ord et mere sikkert arbejdsmiljø og minimerer risikoen for dyre produktionsstop.

Alle slanger, der er blevet godkendt efter trykprøvningen, er desuden mærket med et unikt ID-nummer (TrackingCode), som gør det nemt for Hydroscands certificerede serviceteknikere hurtigt at identificere slangen ved et eftersyn eller ny ordre. Vi udfører trykprøvninger i vores butikker i Aarhus og Esbjerg – læs nedenfor hvordan arbejdet udføres af os for at sikre en høj branchestandard.
 

Hvordan FOREGÅR en TRYKPRØVNING?

1. Planlægningsmøde

Inden trykprøvningen gennemføres der altid et planlægningsmøde mellem dig og Hydroscand. Under mødet gennemgår vi hvilke lokaler, der er egnede til at udføre trykprøvning, hvilken type slanger med tilhørende koblinger der skal trykprøves, og hvilke sikkerhedsforskrifter, der gælder. Hvis der ikke er egnede lokaler, kan trykprøvningen udføres hos nærmeste Hydroscand-afdeling.

1) Slangerne bliver efterset udvendigt og om nødvendigt tjekker vi slangens tilstand indvendigt med kamera. 2) Vi gennemgår alle tilslutninger, hvor pakninger og koblinger undersøges, så de er i god stand og udskifter pakninger, hvis det er nødvendigt. 3) Vi tester om slangerne er elektrisk ledende mellem tilslutningerne. Der udføres en kontrol for at fastslå, at slangen er elektrisk ledende mellem
tilslutningerne.
4) Slangerne tilstoppes og trykprøves. Når slange og koblinger er godkendt, er disse klargjort til trykprøvning. 5) Slangerne trykprøves med vand op til 35 bar. Vi kan trykprøve i Aarhus og Esbjerg. 6) Der laves en kontrolattest med oplysninger, der fortæller, om slangen er godkendt eller ej. Alle slanger er ID-mærkede.

Gennemgang af resultater

Hydroscands personale vil gennemgå resultaterne af trykprøvningen sammen med dig. Godkendte slanger er mærket med et unikt ID-nummer, der gør det nemt at identificere slangen ved eftersyn eller ny bestilling.

Hydroscand tilbyder også løbende vedligeholdelse af de slanger og flowkomponenter, der bruges i produktionen. Med trykprøvet og sikkerhedsklassificerede slanger bliver du mindre sårbar og kan minimere risikoen for nedetid.

 

Fire grunde til at vælge mobil trykprøvning

 1. Forebyggende vedligeholdelse skaber et mere sikkert arbejdsmiljø
 2. Du minimerer risikoen for dyre produktionsstop
 3. Trykprøvningen udføres af certificerede, erfarne serviceteknikere fra Hydroscand
 4. Slangerne er mærket for at lette og effektivisere fremtidige udskiftninger og vedligeholdelse

Sikkerhedskurser

Hydroscands serviceteknikere har gennemgået en række forskellige sikkerhedsuddannelser for at kunne klare de krav, der stilles til arbejde i eksempelvis industrien. Uddannelserne øger sikkerheden for vores serviceteknikere såvel som for dig som kunde, derfor er sikkerhedsuddannelserne meget vigtige for for Hydroscand.
 

 

Vores serviceteknikere har gennemgået følgende sikkerhedskurser:

 • SSG ENTRE
 • SSG KEMI
 • Hydraulik sikkerhed
 • Arbejde i industri
 • Arbejde i højder
 • Arbejde på spor
 • Arbejde på vej
 • Arbejde i varme

Skriv til os, så kontakter vi dig

© 2021 Hydroscand AS - Alle rettigheder forbeholdes