Fornyede kvalitetscertifikat for Hydroscand Special Hoses

2020-10-12

Hydroscand Special Hoses producerer og monterer specialslanger. For at kvalitetssikre produkterne der bliver produceret på Special Hoses, arbejder Hydroscand systematisk for at opfylde alle krav i henhold til ISO 3834-2 og det marine certifikat fra DNV/GL – et arbejde der har resulteret til fornyede certifikater.

Hydroscand har fået sit ISO 3834-2 certifikat for fremstilling af metalslanger på Special Hoses i Motala fornyet. Et certifikat der viser at Hydroscand opfylder alle de kvalitetskrav ISO 3834-2 har når det kommer til montage af metalslanger og rørsystemer.

”ISO 3834-2 er vigtig for os da det på en upartisk måde viser hvad vi kan, hvordan vi arbejder og at vi opfylder alle krav der findes inden for kvalitativ svejsning”, siger Rickard Öreteg, site manager på Special Hoses.

På Special Hoses findes der i dag fire svejsere som alle har svejseprøvning (det der bliver kaldt svejselicens). Hydroscands svejsere udfører TIG-svejsning på rustfrit stål, sort stål og aluminium. Udover det håndterer Special Hoses også bestillinger der inkluderer lodning, for eksempel kobber, der skal loddes til metal.

I maj 2020 har Hydroscand også fornyet sit marine certifikat i henhold til DNV/GL. Dette certifikat gør det muligt at fortsat producerer metalslanger som skal bruges i marine miljøer, hvor der bliver stillet store krav på sikkerhed og kvalitet.

I mange år har Special Hoses i Motala opfyld alle krav i henhold til Pressure Equipment Directive (PED) 2014/68/EU, hvilket blev fornyet under sommeren 2019. PED-certifikatet betyder at Hydroscand for lov til at CE-mærke de produkter der opfylder de krav mærkningen stiller.

”Alle tre certifikater er vigtige for os. De betyder at vores kunder kan føle sig tryg i at vi kvalitetssikrer produktionen og opfylder deres krav”, afslutter Rickard Öreteg.