Hydroscand etablerer sig i Armenien

2019-10-15

2019 betyder ikke blot 50-årsjubilæum for Hydroscand, men også etablering på to nye markeder. I marts etablerede Hydroscand sig i Island, og nu er virksomheden også påbegyndt aktiviteter i Armenien.

Etableringen i Armenien er strategisk vigtig for Hydroscand, idet virksomheden ser store muligheder i et voksende lokalt marked. Siden 2015 har Hydroscand været repræsenteret i Georgien, og det er derfor et naturligt skridt at ekspandere virksomheden i regionen nu og etablere Hydroscand i nabolandet Armenien.

"Vi er meget glade for nu at kunne ekspandere og etablere vores egen virksomhed i Armenien. Det er et spændende marked, hvor vi ser et stort behov for vores produkter og tjenester, især for kunder inden for minedrift og infrastruktur", siger Kalle Solba, global etableringschef i Hydroscand Group.

Den første filial i Armenien blev åbnet i april 2019 og ligger i Armeniens hovedstad, Jerevan.

På billedet: Fra venstre Roin Gigiberia (adm. dir. Hydroscand Georgien), Arne Kukin (adm. dir. Hydroscand Armenien), Kalle Solba, (global etableringschef i Hydroscand Group) og Patrik Tidebrant (Chief Business Development Officer i Hydroscand Group).