Hydroscand expanderer - åbner ny slangeservice-butik i Herning

2018-12-05

Hydroscand vokser hastigt i Danmark og åbner snart to nye slangeservice butikker. Den 5. december åbner Hydroscand dørene op til Danmarks syvende danske slangeservice butik i Herning.

Hydroscand øger nu tilgængelighed for Hernings kunder, ved at åbne en slangebutik i byen. Den nye butik findes på adressen: Sakskøbingvej 1A, som ligger lige nord for Hernings centrum, ud til en af ​​de mest trafikerede veje.

Der er et stort behov for hurtigt at kunne levere nye slanger til maskiner der er ramt af nedbrud i området, ligeledes slanger og ledningskomponenter til diverse andre erhvervsdrivende. Vi imødekommer nu dette behov ved at etablere os tæt på Hernings kunder, siger Jens Christian Hoppe som er afdelingschef i Herning

Den nye butik er omkring 200 m2. Allerede nu, er en ny SlangExpress begyndt at servicere kunder i området, med udgangspunkt fra Herning-butikken. Den nye servicebus vil betjene kunderne omkring Herning sammen med de to andre SlangExpress busser, der allerede kører i Midtjylland.