Hydroscand finansierer et bedre IT-miljø for elever i Sydafrika

2019-08-29

Hydroscand har siden 2011 engageret sig i en skole og børnehave i Appelsbosch i Sydafrika. Et engagement, der allerede har medført flere tilbygninger, renoveringer og uddelinger af stipendier til afgangsklassernes bedste elev eller elever. Nu støtter Hydroscand skolen i at forbedre IT-miljøet for eleverne på Inqolayolwazi Primary School.

Hydroscands skoleprojekt i Sydafrika har allerede påvirket børnenes studiemiljø og fremtidsudsigter på mange måde. Men engagementet slutter ikke her. Nu er der også et projekt i gang med at forbedre miljøet i skolens computerlokale.

“Vi har haft problemer med luftkonditioneringen i skolens IT-lokale og har forsøgt at lave det gamle anlæg, uden at det lykkedes. Efter at have spenderet en del penge på at forsøge at reparere det gamle anlæg besluttede vi os i stedet for at købe en ny luftkonditionering med hjælp fra Hydroscand”, siger Edna Freese, der sammen med Louis Freese driver en farm i Appelsbosch og er engageret i skoleprojektet.

Nu fungerer luftkonditioneringen uden problemer, og eleverne kan igen blive undervist i et behageligt arbejdsmiljø. Skolen havde, ud over problemet med luftkonditioneringen, også en Wi-Fi-forbindelse, der var så svag, at kun nogle få computere kunne være opkoblet samtidig. Nu har skolen med støtte fra Hydroscand opgraderet til en bedre og hurtigere forbindelse. Det betyder, at alle computere samtidigt kan været opkoblet til internettet, og det gør, at undervisningen i IT-lokalet kan foregå mere effektivt.