Hydroscand investerer i og udvider sit testcenter i Stockholm, Sverige

2020-01-08

Hydroscand Group investerer nu yderligere i Hydroscand Design and Test Center for at tilfredsstille kundernes stigende efterspørgsel efter hydraulik af højkvalitet.

Hydroscand Group forstærker nu Hydroscand Design and Test Center ved at indkøbe yderligere en maskine til statisk impulstestning for at tilfredsstille kundernes stigende efterspørgsel efter hydraulik af høj kvalitet. Hydroscands kvalitetssikringsprogram består af en række kvalitetstest, som gennemføres på såvel nye produkter som på Hydroscands eksisterende produktsortiment, hvor eksisterende produkter testes løbende. 

"Investeringen i den nye maskine indebærer, at vi kan fremskynde udviklingen af vores produktudbud og sikre, at vi fortsat kan levere højkvalitetsprodukter, som er blevet testet i henhold til vores høje standarder", siger Magnus Andersson, teknisk chef på Hydroscand Group.

Hydroscand Design and Test Center (HDTC)
I Hydroscands interne testlaboratorium i Stockholm kombinerer virksomheden 50 års brancheerfaring med topmoderne testanlæg. Alle Hydroscands slanger og ledningskomponenter gennemgår grundige test. Inden et nyt produkt kommer på markedet, skal det bestå en række skrappe produkttest, som skal sikre, at produktet lever op til Hydroscands høje kvalitetskrav.