Hydroscand lancerer ny kanalspuleslange

2020-02-05

Hydroscand udvider nu sortimentet med en ny fleksibel kanalspuleslange, der er velegnet til spuling af snævre rum.

Den nye kanalspuleslange er ekstremt bøjelig og fleksibel, hvilket gør den meget smidig at arbejde med – selv i snævre rum. Slangen er udformet med et udvendigt og indvendigt rør af termoplast, som gør, at slangen vejer mindre end en traditionel gummislange, samtidig med at den kan tåle 3-4 gange mere udvendigt slid.

Kanalspuleslangen kan tåle et temperaturspænd på -40 °C til +60 °C og er derfor velegnet til spuling med såvel koldt som varmt vand. Det brede temperaturspænd sammen med dens fleksibilitet gør kanalspuleslangen til et fremragende valg til slamsugning og spuling, hvor der skal kunne spules i bøjede rør og snævre rum.

Hydroscands nye slange kan tåle et tryk på 250-275 bar og sælges i dimensionerne 1/2 tommer, 1 tommer og 1 1/4 tommer. Den kan leveres i diverse længder og leveres altid sammen med et trykprøvningscertifikat. 

For yderligere at forlænge slangens levetid tilbyder Hydroscand også slangebeskyttelsen Tiger tail, som beskytter slangens overflade mod skarpe kanter, som for eksempel findes i brøndens underste kant. Et fem meter langt reb til at fastgøre slangen er inkluderet.

 

Læs mere om Hydroscands nye kanalspuleslange (141970)

Læs mere om slangebeskyttelse Tiger tail (1415)