Hydroscand tilbyder nu pneumatiske stammer fra Prevost

2020-04-14

Hydroscand har udvidet sit sortiment inden for pneumatik og tilbyder nu trykluftsystemer fra Prevost. Et meget fleksibelt og tilpasningsvenligt system med faste pneumatiske stammer, som er nemme at montere.

Prevosts system er et komplet pneumatisk system, som består af omkring 40 komponenter, som f.eks. koblinger, vinkler, rør, tilslutninger, værktøj og tilbehør. Koblingerne i pneumatiksystemet – eller stammekabelsystemet som det også kaldes – har alle samme konstruktion uanset diameter, hvilket forenkler monteringen og gør, at du kan klare dig med ganske lidt værktøj og få maskiner.

Prevosts rørsystem er overordentligt fleksibelt, hvilket gør det til en god løsning for såvel mindre værksteder som store industri- eller produktionsanlæg. Systemet byder på mange fordele.

  • Det pneumatiske system er fremstillet af 100 % aluminium, et letvægtsmateriale som holder længere end plast og desuden er mere stabilt. Ydersiden af rørene er belagt med epoxyfarve, som gør de pneumatiske stammer mere modstandsdygtige over for ydre påvirkninger og beskytter mod oxidering og korrosion.
  • Trykluftsystemet er fleksibelt og nemt at montere. Systemet tillader overgange fra 16-80 mm i diameter og kan håndtere overgange fra små til meget krævende flows. 
  • Prevost-systemet har en meget lav friktionskoefficient, hvilket giver et optimalt luftflow og er helt tæt. Det betyder, at systemet med fordel kan anvendes til flere maskiner, uden at det påvirker luftflowet.
  • Prevost-rørene er nemme at afkorte og sammenkoble.

Prevosts pneumatiske system kan med fordel anvendes sammen med Hydroscands slangeoprullere, 320-lynkoblinger (Euro-standard/Euro-profil 7,4 mm) samt Hydroscands spiralslanger og blæsepistoler.

Hydroscand sælger Prevosts pneumatiske systemer som en helhedsløsning, hvor en SlangExpress-teknikerogså assisterer kunden med monteringen. Hydroscand giver desuden altid 10 års garanti på materialer i Prevost Piping System "PPS"-trykluftsystemet.