Nu tilbyder Hydroscand trykprøvning af slanger

2019-08-14

Hydroscand tilbyder nu trykprøvning af slanger for at øge servicegraden og for at imødekomme øgede krav fra vores kunder. En vigtig forebyggende indsats, specielt for kunder som arbejder med krævende milijøer så som offshore, windpower og den maritime sektor.

Servicen indebære at Hydroscand kan trykprøve hydraulikslanger op til 700 bar men også bunker- og industrislanger med lavere tryk. Slangerne testes med vand i et sikkert miljø og fremstilles i overensstemmelse med DS/EN ISO 1402. Når trykprøvning er gennemført udstedes et unikt trykprøvningscertifikat sammen med den trykprøvede slange.

Trykprøvning af slanger og koblinger er vigtig for at kvalitet sikre komponenter og undgå kostbare driftstop hos kunderne. Ekstra vigtigt er det at trykprøve slanger som anvendes i udsatte miljøer som f.eks. offshore, vindindustrien og den maritime sektor. Den forebyggende trykprøvning skaber også et mere sikkert arbejdsmiljø og mindsker også risikoen for kostbare driftstop.

”Vi har en stor efterspørgsel i Danmark fra flere kunder som stiller højere krav, og som ønsker at forebygge for at undgå nedbrud. Det føles godt at vi nu er klar til at hjælpe vores kunder i Danmark med trykprøvning” siger Pontus Nygren, Administrerende direktør ved Hydroscand.

Hydroscands trykprøvningsservice tilbydes i hele Danmark hvor vi kan være med til at sikre din produktion.