Hydroscand udvider - åbner i Esbjerg

2019-02-02

Hydroscand er i en stærk ekspansiv fase og åbner en ny slangetjenestebutik i Danmark. Nu er det tid til at åbne dørene til Danmarks ottende slangeservicebutik.

Som næste skridt i Hydroscands strategi, om altid at være tæt på kunden, udvider slangeselskabet nu i Esbjerg. Den nye butik er placeret på Storstrømsvej 31. Butikken er tilpasset de specielle krav, der findes hos kunder inden for offshore, marine, byggeri, transport og landbrug.

Som led i løftet om altid at være tæt på kunden vælger Hydroscand at etablere sig i Esbjerg.

De nye butikslokaler ligger i et industriområde nær ​​motorvejen og er i alt over 900 m2, som omfatter et fuldt udstyret værksted til montering af hydraulik-  og industrislanger. I forbindelse med at Hydroscand åbner portene til den nye butik introducerer vi også vores slangeservice SlangExpress.

Den nyudnævnte afdelingsleder i Esbjerg, René Birkemose, har en lang industriel erfaring med hydraulik- og industrielle slanger – ligesom hans kolleger.

Virksomheden i Esbjerg er en vigtig del af Hydroscands ekspansion i Danmarks femte største by. Esbjerg har brug for hydraulik- og industrislanger. Vi ser frem til at øge tilgængeligheden for ​​vores kunder og åbne dørene til en af ​​Danmarks mest velassorterede slangebutikker, "siger René Birkemose.