Hydroscands nye slangepresse gør arbejdet lettere i felten

2019-11-20

Hydroscands nye bærbare slangepresse er specielt produceret for at gøre arbejdet i felten. Den er vel gennemtænkt i designet og valget af materialer har resulteret i en rigtig kvalitetsmaskine – som kun vejer 47 kg.

Den nye slangepresse kaldes H24DC - Lightweight og som navnet indikerer er det en let maskine som klarer det hårde arbejde. Den lave vægt og smarte design gør, at maskinen passer perfekt for arbejde i felten hvor udstyret ikke skal veje for meget som eksempelvis i Slangebusser.

”Vi har længe set et behov for en slangepresse som vejer mindre end de modsvarende modeller. Vi har derfor bygget en presse som ikke vejer for meget men samtidigt har identisk ydeevne som de maskiner der findes i dag. Resultatet blev H24DC – ”Lightweight”, säger Admir Paratusic, VD på Hydroscand Machine AB.

Trods at slangepressen er lille og fleksibel har den præcist samme ydeevne som sin tungere version. H24DC – Lightweight har en pressekraft på 140 ton og er bygget i højkvalitets aluminium for at sikre en lang levetid.

Du kan bestille slangepressen hos din nærmeste Hydroscand filial. Den nye slangepresse er udviklet og produceret af Hydroscand Machine AB som indgår i koncernen Hydroscand Group.