Hydroscands smidige trykluftslange findes nu i butik

2020-10-19

Hydroscands trykluftslange, Airsoft Performance, findes nu tilgængelig i Hydroscands butikker. Det er en formstabil og smidig slange der er velegnet til autoværksteder.

Trykluftslangen Airsoft Performance er let og kan tåle et arbejdstryk på op til 16 bar. Den lave vægt betyder at slangen er let og smidig at håndtere når man bruger trykluftsværktøjer, for eksempel en sømpistol, og kan derfor med fordel bruges i værksteder eller af byggefirmaer.

Hydroscands trykluftslange har en formstabil inderslange. Slangen kan derved placeres på en slangeopruller uden at egenskaberne hæmmes, noget der er vigtig i værksteder for at maksimere både plads og komfort.

”Vi er glade for at vi nu kan tilbyde Airsoft Performance til vores kunder da vi ved at flere af vores kunder har brug for trykluftslanger der både er slidstærke og lette at håndtere. Det er to egenskaber der er vigtige for at minimere risikoen for afbrud eller ophold i arbejdet”, siger Kim Bender, salgschef hos Hydroscand.

Slangen er også olieresistent og kan derfor blive brugt i et miljø hvor der findes olie, uden at slangens levetid bliver forkortet.