Om Hydroscand

DIN NÆRMESTE SLANGESERVICE

Hydroscand blev grundlagt i Stockholm i 1969 og er i dag førende på det skandinaviske marked inden for serviceydelser og løsninger til slanger, hydraulikkomponenter og de tilhørende kundebehov.

Vi findes i 20 lande verden over og har en omsætning på ca. 240 millioner euro (2018). Hydroscand har på globalt plan over 220 slangeservicebutikker, over 400 forhandlere og mere end 1.200 ansatte, som servicerer over 100.000 kunder i Europa, Asien og Afrika. Vores målsætning er altid at være i nærheden af kunden, og vores butikker er alle udstyret med et komplet lager og moderne maskiner. Vores personale har stor erfaring med og omfattende viden om slanger og rørledningskomponenter.

Hydroscand er en globalt decentraliseret virksomhed, som sælger prisvenlige tjenester og løsninger til slanger, hydraulikkomponenter og dertilhørende kundebehov via et innovativt og kundeorienteret vareudvalg.

Hydroscand markedsfører et komplet sortiment af slanger og hydraulikkomponenter med over 20.000 artikler på lager. Ud over hydraulikslanger og industrislanger har vi alle typer af slangekoblinger, adaptere, skæreringskoblinger, kravekoblinger, ORFS-koblinger, rørklemmer, kugleventiler, lynkoblinger, svirvler og en masse forskelligt tilbehør.

I Danmark tilbyder vi en landsdækkende, mobil slangeservice, SlangeExpress, som udskifter slanger ude hos kunden. At vi altid er i nærheden af kunden, ser vi som en selvfølge, og vi gør en indsats for, at hver af vores butikker har et lokalt tilpasset lager, komplet udstyr til montering af diverse højtryksslanger samt et dygtigt personale, som er kendetegnet af nøgleord som fleksibilitet og service.

Vores bestræbelser på at opbygge langvarige og stærke relationer med dig som kunde stiller krav til, at vi leverer en høj og ensartet kvalitet. Derfor skal vores produkter og tjenester svare til eller overgå dine krav til produktegenskaber, leveringssikkerhed og økonomi.

 

HYDROSCAND A/S
Hørkær 30B
2730 HERLEV

Tlf: 45 70 20 28 52
Fax: 20 86 28 52
E-mail: herlev@hydroscand.dk