Hvordan påvirker corona-udbruddet i Danmark Hydroscand?

Vi fra Hydroscand følger situationen meget nøje. Situationen forandres hurtig og det er derfor svært at afgøre udviklingen og spredningen af virussen og de efterfølgende effekter på samfundet og vores virksomhed.

Hydroscand har indført et antal foranstaltninger for at sikre og prioritere at virksomheden kan fortsætte som sædvanligt og at vi beskytter vores personale mod unødvendig risiko.

Hydroscands drift og leveringskapacitet er i øjeblikket god. Vi holder os opdaterede og tilpasser os kontinuerligt efter situationen og forandringer for at fortsat sikre drift og leveringskapacitet. Dette sker i tæt kontakt med vores leverandører og transportører.

Dette er nogle af de foranstaltninger vi har taget ved

  • Vores butikker holder åbent som sædvanlig med vi følger myndighedernes rekommandationer omkring hygiejne og personlig afstand og informere vores personale og vores kunder om hvordan de beskytter sig selv og andre med for eksempel råd om håndhygiejne.
  • Større arrangement og aktiviteter i den nærmeste fremtid er blevet aflyst.
  • En del af vores personale arbejder på distance men findes tilgængelig via telefon og e-mail.
  • Vi tilpasser os efter kundens behov og holder møder digitalt via video eller telefon, eller i fysiske møder med en sikker afstand mellem de deltagende.

Hvis situationen forandres og dette påvirker vores leverancer eller virksomheden i stort, kommer vi at informere mere om det på denne side.

 

 

Denne side blev opdateret den 2020-04-20