Machine Service

Kvalitetssikring af monteringsudstyr med Machine Service

Machine Service er en landsdækkende tjeneste, hvor certificerede serviceteknikere fra Hydroscand reparerer, vedligeholder og kalibrerer monteringsudstyr. Det er en forebyggende vedligeholdelse, som sikrer, at maskinerne vedvarende er af høj kvalitet.

Maskinvedligeholdelse med Machine Service sikrer, at slangemonteringsudstyret altid har den højeste ydeevne, er kalibreret korrekt, og at de korrekte dele anvendes i tilfælde af reparation. Det giver altid sikre og kvalitative slangemonteringer, når maskinerne vedligeholdes regelmæssigt.

Vores serviceteknikere uddannes og certificeres hos Hydroscand Machine AB i Säter i Sverige. Her foregår alt fremstilling og produktion af Hydroscands slangemonteringsudstyr. Hvis du ønsker yderligere information om Machine Service, bedes du kontakte din nærmeste slangeservicebutik.

Machine Service – kontrakt eller løse timer

Hydroscand tilbyder tjenesten Machine Service i form af to aftaletyper.

Standard kontrakt for en eksisterende maskine. Hydroscands servicetekniker udfører en årlig grundservice med eftersyn og kalibrering, samt udfører eventuelle reparationer.

Ved køb af ny maskine oprettes kontrakten Security Plus. Den fungerer på samme måde som en standard kontrakt, men omfatter også en udvidet servicegaranti på tre år.

Hydroscand udfører også service og reparation af kundens maskiner i tomgangstid efter aftale.