HYDROSCAND CROSSOVER-SLANGER – TILPASSET BARSKE FORHOLD

Hydroscands CrossOver slanger er en ny generation af hydraulikslanger, der opfylder nutidens og fremtidens krav, især når det gælder slid og UV-stråling. CO, som er en forkortelse af CrossOver, betyder, at slangerne er tilpasset et bredere anvendelsesområde end tidligere, med vægt på slidstyrke og ozonbestandighed. De fleste af slangerne er desuden brandklassificerede efter de seneste krav.

 

Fordele ved CO-slangen

Overstiger slidkravene i den respektive standard

Forbedret modstandsdygtighed over for UV-stråling som reducerer problemer med tørre revner

• Særdeles gode bøjningsegenskaber med bibeholdt trykydelse

• Stærkt forbedret levetid, der resulterer i reduceret nedetid og dermed lavere omkostninger

Egeflex 1 CO

Svarer til EN 853 1SN til applikationer med medium/højt arbejdstryk og meget udvendigt slid. MSHA, DNV og MED certificeringer sikrer, at slangen kan bruges på mange forskellige områder.

Egeflex 2 CO

Svarer til EN 853 2SN for normale arbejdstryk og egenskaber. MSHA, DNV og MED certificeringer sikrer, at slangen kan bruges på mange forskellige områder.

Kappaflex 2 CO Smooth

Yderrør i glat design, der kan klare et højere tryk. Er fleksibel og nem at montere. Overgår kravene i EN8572SC.

Kappaflex 2K CO

Kompakt design med slanke dimensioner og snævre bøjningsradier, der kan modstå højere tryk end EN 857 2SC. MSHA, DNV og MED certificeringer sikrer, at slangen kan bruges på mange forskellige områder.

Kappaflex 3 CO+

Tilpasset til applikationer med meget høje tryk (47,0-32,7 MPa) og højt udvendigt slid. Slangen er MSHA godkendt (flammesikker). Tåler tryk, der overstiger EN 857 2SC (40,0–12,5 MPa).
 

Kappaflex 4 CT

Rustfri stålslange, der overgår kravene i EN 856 4SP. Højt arbejdstryk og meget fleksibel. Certificeret af Det Norske Veritas (DNV).

IsoBar 35 CO/IsoBar 42 CO

Multispiralslange med fire eller seks spiraler afhængig af dimensionen. Designet til meget højt arbejdstryk, samtidig med at fleksibiliteten bevares. MSHA, DNV og MED certificeringer sikrer, at slangen kan bruges på mange forskellige områder.

IsoBar 350 CO

Ekstra fleksibel spiralslange, der er nem at installere. Tåler tryk op til 35,0 MPa på alle dimensioner.

UDFORSK
CO-SLANGER

UDFORS
CROSSOVER-SLANGER

© 2021 Hydroscand AS - Alle rettigheder forbeholdes