GLOBAL OEM SOLUTIONS
- PRODUKTION MED KUNDEFOKUS

 

Hydroscand er en førende leverandør og partner til globale OEM-spillere (Original Equipment Manufacturer). Uanset skala og forretningsstruktur arbejder vi altid på at etablere stærk lokal opbakning fra vores specialtilpassede produktionsenheder rundt om i verden.

 

En effektiv helhedsløsning
Baseret på specifikke kundekrav skaber vi unikke koncepter til produktion og levering af slange- og flowapplikationer. Vi hjælper fra første CAD-tegning og helt til, at slutbrugeren kan garanteres reservedele.


Ud fra kundens forhold i produktionsflowet eller distributionsenheden skræddersys en leveringsløsning. Med mange års erfaring i forskellige logistik- og lageropfyldningskoncepter, som udover slanger omfatter levering af adaptere og andre relaterede produkter, finder vi en effektiv ordning, der passer til dine behov.

 

Global tilstedeværelse

I Sverige er der to større faciliteter dedikeret til forretningsområdet, henholdsvis Örebro og Umeå. Ud over disse er der yderligere seks enheder i Europa og Asien, som alle er koordineret af Hydroscand-koncernen. Alle enheder er specialiserede til at klare større produktionsvolumener og høje krav til leveringssikkerhed.
Vi er altid parate til at opbygge og etablere yderligere lokal tilstedeværelse, hvor behovet er der.

Du kan læse mere om Global OEM  solutions her 

 

 

 

Kontakt


Jonas Sandberg
Business Area Manager Global OEM
 
Jakob Wallenhammar
Business Developer Global OEM
 
 

© 2021 Hydroscand AS - Alle rettigheder forbeholdes