HYDROSCAND I DANMARK

 

DIN NÆRMESTE SLANGESERVICE

Familievirksomheden Hydroscand blev grundlagt i Stockholm i 1969 og er i dag den førende på markedet inden for slanger og hydraulikkomponenter i Skandinavien.

 

Vi tilbyder prisvenlige tjenester og løsninger inden for slanger, hydraulikkomponenter og andre relaterede produkter. Vi arbejder innovativt, decentraliseret og kundeorienteret i vores bestræbelse på altid at finde løsninger, som hjælper vores kunder med at øge deres effektivitet og rentabilitet.

 

HYDROSCAND I DANMARK

Hydroscand har siden 2001 eksisteret i Danmark, og tilbyder fortsat kvalitets produkter og tjenester inden for hydraulik. I 2010 åbnede vi vores hovedkontor og butik i Herlev, og har siden da åbnet yderligere 7 butikker landet over. Over årene er nye ansigter kommet til, og Hydroscand Danmark har nu mere end 50 ansatte fordelt over Danmarks egne.


Den dag i dag, har Hydroscand stadig butikker over hele landet og er den førende på markedet med en landsdækkende mobil slangeservice. Vores on-site slangeservice SlangExpress har siden 2011 kørt ud 24/7 og bekæmpet nedetid for vores kunder fra en lang række industrier og erhverv.

 

Hydroscand markedsfører et bredt udvalg af slanger og flowkomponenter og har mere end 20.000 produkter på lager. Foruden hydraulikslanger og industrislanger har vi slangekoblinger, adaptere, skæreringskoblinger, JIC-adaptere, ORFS-koblinger, rørklemmer, kugleventiler, lynkoblinger, svirvler og en lang række tilbehør.

 

Vi har markedets førende udbud af innovative og kundetilpassede tjenester, såsom SlangExpress til mobil slangeservice og forebyggende vedligeholdelse, og HoseOnSite til komplette slangeværksteder on-site hos kunden.

 

Hydroscand A/S
Hørkær 30B
2730 Herlev

Tlf: 70 20 28 52
Fax: 20 86 28 52
E-mail: info@hydroscand.dk

 

© 2021 Hydroscand AS - Alle rettigheder forbeholdes