SLANGER TIL
BÅDE OG MARITIMT BRUG

DEN RIGTIGE SLANGE TIL DIN BÅD

Her finder du forskellige typer maritime slanger såsom brændstofslange, sanitetsslange, udstødningsslange, vandslange, slange til lænsepumpe og slange til tilt og trim. Slanger, der anvendes i både og havmiljøer, skal opfylde særlige krav til at modstå de barske forhold, de udsættes for, herunder saltspray, fugt og høje temperaturer. Du finder information om forskellige typer slanger, der er egnede til båd- og marineapplikationer, samt hvordan du vælger den rigtige slange til dine specifikke behov. Du kan lære om forskellige materialer, der bruges til at lave slanger til både og marine applikationer, og hvilke egenskaber disse materialer har, der gør dem egnede til disse barske forhold.

 

Maritime slanger

Vi hjælper dig gerne med at finde de rigtige slanger til din båd. Hydroscand har højkvalitetsslanger til at dække alle dine behov og viden til at hjælpe dig med at finde de rigtige produkter til den rigtige anvendelse.

Udstødningssystem

Udstødningssystemet på båden skal opfylde kravene i henhold til internationale standarder. Vores udstødningsslanger opfylder naturligvis disse krav og er desuden brandklassificerede. Slangerne har rigtig god fleksibilitet til at kunne trækkes på trange steder. Vi anbefaler altid at bruge to slangeklemmer i hver ende for en sikker forbindelse.

 

Produkter 

1434-70 Maritim vådudstødningsslange SAE
1434-10 Udstødningsslang Exlight  

5565-20 Spændebånd, enkel Syrefast
5566-2x Spændebånd, dobbel Syrefast

Brændstofsystem

Brændstofsystemet på båden har flere krav, der skal opfyldes. Brandsikkerhed, permeabilitet og arbejdstryk er vigtige detaljer, som vores slanger kan håndtere i henhold til internationale standarder. Vi har også mulighed for, med et stort udvalg af forskellige koblinger, at lave sikre samlinger på brændstofslanger og derved øge driftssikkerheden.

 

Produkter 

1432-30 Brændstofslange maritim

5564-0x Spændebånd, DIN Syrefast
5563-xx Spændebånd, SMS syrafast

Ferskvand

Det er vigtigt, at slangerne i ferskvandssystemet ikke afgiver smag eller ændrer vandkvaliteten. Vi har et bredt udvalg af forskellige slanger, såsom slanger til undertryk med stor fleksibilitet eller slanger der angiver henholdsvis koldt og varmt vand. Alle slangerne er naturligvis fødevaregodkendte.

 

Produkter

1552-80 Slange til drikkevand, W.R.A.S
1452-00 Levnedsmiddelspuleslange
1461-10 Levnedsmiddelslange PVC
5563-xx Spændebånd, SMS Syrefast

Styre-, tilt- og trimfunktioner

Vores brede sortiment og vores store viden inden for slangemontage gør, at vi kan producere pålidelige kabler til din styre-, vippe- og betjeningsfunktion.

 

 

 

 

Produkter

1045-1 Termoplastslanger R7

Toilet

Et lukket og tæt system til toilettet er en forudsætning for et godt miljø i båden. Kravet er blandt andet, at slangen skal være diffusionstæt. Vores sanitetsslanger er derfor lavet af et specielt gummi, der reducerer permeabiliteten.
Slangernes fleksibilitet gør det nemt at trække gennem bådens smalle rum.

 

Produkter
1458-00 Bådsanitetsslange, Caspian
1458-60 Bådsanitetsslange, viklet

Hydroscands maritime spændebånd

 

Rigtige komponenter, på det rigtige sted

Det er vigtigt at bruge de rigtige komponenter til slanger i et havmiljø, da pasform, design og materialevalg påvirker driftssikkerheden. Det er også vigtigt, at montagen foregår korrekt.

Vores personale har stor erfaring med slanger til både, og kan hjælpe dig med at vælge det rigtige produkt og dermed sikre, at det er installeret og komprimeret korrekt. I vores butikker finder du også smøremidler, der er tilpasset til maritime applikationer, hvilket også øger driftssikkerheden.

At have forkerte eller defekte slanger i en båd kan være meget dyrt for både pengepungen og miljøet. Derfor kan det være godt årligt at efterse slangerne i båden, inden båden søsættes.
 


Besøg os i din nærmeste Hydroscand-butik og hør mere om slanger til din båd.

© 2021 Hydroscand AS - Alle rettigheder forbeholdes