HoseOnSite
– et komplet ON-SITE slangeværksted

BOOK I DAG:

Eller besøg din nærmeste
Hydroscand-butik og hør mere.

Med Hydroscands mobile slangeværksteder kan du reducere tiden til dyr, uplanlagt nedetid og i stedet planlægge effektiv nedetid til vedligeholdelse. HoseOnSite er komplette slangeværksteder, der er udstyret efter dine behov og placeret på din lokation.

HoseOnSite Mobile

HoseOnSite Mobile er et fleksibelt og kompakt slangeværksted på hjul, der er udstyret med maskiner, produkter og tilbehør efter dine behov. Ved at leje et mobilt slangeværksted kan du planlægge dine vedligeholdelsesstop mere effektivt og reducere nedetiden i tilfælde af akut behov for slangeudskiftning. Så behøver du ikke forlade pladsen, for at håndtere en knækket slange, noget der ellers ville forlænge vedligeholdelsen og driftsstop markant.

Vi ved, at nedetid er en dyr historie, og at tid er penge i disse sammenhænge. Med HoseOnSite er alt, hvad du skal bruge on-site hos dig, hvilket forkorter nedetiden og gør dig mindre sårbar i tilfælde af både akutte slangebrud og planlagte vedligeholdelsesstop.

Med HoseOnSite Mobile får du et fleksibelt slangeværksted på hjul, der er fuldt udstyret med de maskiner, værktøjer og produkter, der skal til for at reparere og vedligeholde dine slanger og flowkomponenter.

HoseOnSite Mobile indeholder følgende:

Slangeruller
For tilpassede slanger, dimensioner op til 1 1/4"

Slangesaks
Til at skære slanger op til 2"

Skrællemaskine
Til skrælning af slanger op til 2"

Slangepresser
Til presning af slanger up til 1 1/2"

 

 

HoseOnSite Stationary

På store vej- og byggepladser, som ofte ligger uden for de store infrastrukturer, kan nedetid på grund af maskinnedbrud være ekstremt dyrt. I tilfælde af en slangebrud, er det tidskrævende at skulle rejse langt for at løse problemet, og det kan føre til, at større projekter bliver forsinket.

Med HoseOnSite slipper behøver du ikke forlade pladsen, og kan i stedet hurtigt reparere dine hydrauliske applikationer, hvor du er.

Hydroscands HoseOnSite Stationary er et komplet slangeværksted i en 20 fods container, der placeres på din byggeplads. Den er udstyret med alle de maskiner, tilbehør og produkter, du skal bruge til at reparere og vedligeholde dine slanger og rørkomponenter.

HoseOnSite Stationary indeholder følgende:

HoseReel    
Til syv slanger i dimensioner op til1 1/4”

Slangesaks         
Til at skære slanger op til 2”

Skrællemaskine
Til skrælning af slanger op til 2”

Slangepresser
Til presning af slanger up til 1 1/2”

Slangerengøring
Hurtig rengøring af slanger op til 2”

 

 

Uddannelse af personale

Ved opstart af HoseOnSite er træning af Hydroscand altid inkluderet. Sammen gennemgår vi, hvordan alle maskiner fungerer og skal håndteres. Vi gennemgår også alle de produkter, der findes på slangeværkstedet, så du og dine kolleger føler dig godt tilpas med at arbejde der.

 

Skriv til os, så kontakter vi dig

Hvis der er behov, kan Hydroscand også bistå med personale, der udfører arbejde på slangeværkstedet, der er placeret på din lokation.

© 2021 Hydroscand AS - Alle rettigheder forbeholdes