KVALITET, MILJØ & BÆREDYGTIGHED

Hydroscands arbejde indenfor kvalitet, miljø og bæredygtighed kendetegnes ved ansvar, transparens, etisk adfærd og respekt. Formålet med vores bæredygtighedsarbejde er at styrke grundlaget for at skabe langsigtet værdi, der bidrager til en bæredygtig udvikling.

 

KVALITET

Vi bestræber os på at bygge langvarige og stærke relationer til vores kunder, og stiller store krav om en høj og jævn kvalitet. Med kvalitet mener vi at vores produkter og ydelser skal modsvare eller overgå dine krav. Som et led i dette, arbejder vi systematisk med kvalitet, og optimering af vores procedurer i organisationen.

Alle vores slanger og hydraulikkomponenter gennemgår kvalitetstester i vores moderne testlaboratorium i Stockholm. Læs mere om Hydroscand design and test center.

Hydroscand Danmark er også registreret og kontrolleret, af den Danske stats fødevaregodkendelse, uden anmærkninger, til at levere fødevaregodkendte slanger og fittings til levnedsmiddel. Du kan læse mere om denne godkendelse under siden for fødevaregodkendte.

 

MILJØ

Miljøet er en begrænset ressource og det er vores ansvar at passe på det. Vi arbejder derfor systematisk med miljø blandt andet er vores miljøpolitik at reducerer vores miljøpåvirkning og bidrage til et renere miljø.

Som kunde kan du finde aktuelle sikkerhedsdatablad for de kemikalier vi sælger på vores hjemmeside.

 

BÆREDYGTIGHED OG SOCIALT ANSVAR

På Hydroscand synes vi det er vigtig at tag sit ansvar og vi arbejder med bæredygtighed på forskellige måder indenfor virksomheden. For at tag et socialt ansvar er Hydroscand bland andet engagerede i et skoleprojekt i Appelsbosch, i Sydafrika. Læs gerne mere om Hydroscands skoleprojekt i Sydafrika.

 

 


Læs om koncernens kvalitets- og miljøarbejde på virksomhedsniveau på hydroscand.com

 

Skal du evaluere Hydroscand som leverandør?

Hvis du foretager en leverandørevaluering, skal du kontakte din sælger eller din nærmeste Hydroscandbutik.

GODKENDELSE TIL AT LEVERE FØDEVAREGODKENDTE SLANGER OG FITTINGS TIL LEVNEDSMIDDEL

Hydroscand Danmark er registreret og kontrolleret, af den Danske stats fødevaregodkendelse, uden anmærkninger, til at levere fødevaregodkendte slanger og fittings til levnedsmiddel.

 

Med et bredt sortiment af levnedsmiddelslanger og fittings til sug og tryk kan Hydroscand tilbyde levnedsmiddelslanger i et bredt udvalg af materialer som PVC, og PUR samt forskellige gummimaterialer.

 

Med en landsdækkende organisation som distribuerer fødevaregodkendte slanger og fittings fra en decentraliseret og kundenær organisation kan Hydroscand garantere høj kvalitet, teknisk vejledning og faglig dokumentation

 

Hydroscands program indenfor alle de fleste typer af fødevarekontakt slanger og fittings dækker de fleste behov. Hydroscand kan altid finde en løsning, hvis kunden skal have tillpasset et specielle behov. Skal du have tilpasset et produkt til et specifikt behov, så får du selvfølgelig en løsning på det.

 

Se kontrolrapport fødevarestyrelsen

© 2021 Hydroscand AS - Alle rettigheder forbeholdes