KVALITET, MILJØ & BÆREDYGTIGHED

Hydroscands arbejde indenfor kvalitet, miljø og bæredygtighed kendetegnes ved ansvar, transparens, etisk adfærd og respekt. Formålet med vores bæredygtighedsarbejde er at styrke grundlaget for at skabe langsigtet værdi, der bidrager til en bæredygtig udvikling.

 

KVALITET

Vi bestræber os på at bygge langvarige og stærke relationer til vores kunder, og stiller store krav til høj og konsekvent kvalitet. Med kvalitet mener vi, at vores produkter og ydelser skal stemme overens med, eller overgå, dine krav. Som et led i dette, arbejder vi systematisk med kvalitet og optimering af vores procedurer i organisationen.

Alle vores slanger og hydraulikkomponenter gennemgår kvalitetstests i vores moderne testlaboratorium i Stockholm. Læs mere om Hydroscand Design og Test Center.

Hydroscand Danmark er også registreret og kontrolleret, af den danske stats fødevaregodkendelse, uden anmærkninger, til at levere fødevaregodkendte slanger og fittings til levnedsmiddel. Du kan læse mere om denne godkendelse i Fødevarestyrelsens kontrolrapport.

 

MILJØ

Miljøet er en begrænset ressource og det er vores ansvar at passe på det. Vi arbejder derfor systematisk med miljø – eksempelvis er vores miljøpolitik, at reducere vores miljøpåvirkning og bidrage til et renere miljø.

Som kunde kan du på vores hjemmeside finde aktuelle sikkerhedsdatablade for de kemikalier som vi sælger.

 

BÆREDYGTIGHED OG SOCIALT ANSVAR

I Hydroscand synes vi, det er vigtigt at tage ansvar og derfor arbejder vi med bæredygtighed på forskellige måder i virksomheden. For at tage et socialt ansvar er Hydroscand blandt andet engagerede i et skoleprojekt i Appelsbosch, i Sydafrika. Læs gerne mere om Hydroscands skoleprojekt i Sydafrika.

 

 

ISO CERTIFIKATER

Hydroscand A/S er kvalitetscertificeret efter ISO 9001 og ISO 14001 miljøcertificeret. Vi er certificeret i henhold til ISO 9001:2015 og ISO 14001:2015. Klik på ISO-ikonerne nedenfor, for at se vores certifikater. Vores certikat bilag kan ses her.


Læs om koncernens kvalitets- og miljøarbejde på virksomhedsniveau på hydroscand.com

 

Skal du evaluere Hydroscand som leverandør?

Hvis du foretager en leverandørevaluering, skal du kontakte din sælger eller din nærmeste Hydroscand-butik.

GODKENDELSE TIL AT LEVERE FØDEVAREGODKENDTE SLANGER OG FITTINGS TIL LEVNEDSMIDDEL

Hydroscand Danmark er registreret og kontrolleret, uden anmærkninger, af den danske stats fødevaregodkendelse, til at levere fødevaregodkendte slanger og fittings til levnedsmiddel.

 

Med et bredt sortiment af levnedsmiddelslanger, og fittings til sug og tryk, kan Hydroscand tilbyde levnedsmiddelslanger i et bredt udvalg af materialer som PVC og PUR, samt forskellige gummimaterialer.

 

Med en landsdækkende organisation som distribuerer fødevaregodkendte slanger og fittings fra en decentraliseret og kundenær organisation, kan Hydroscand garantere høj kvalitet, teknisk vejledning, og faglig dokumentation.

 

Hydroscands sortiment af forskellige typer af slanger og fittings i fødevarekontakt dækker de fleste behov. Hydroscand kan altid finde en løsning, hvis kunden skal have tilpasset til et specielt behov. Skal du have tilpasset et produkt til et specifikt behov, så finder vi en løsning på det.

 

Se kontrolrapport fra Fødevarestyrelsen

 

OVERENSTEMMELSESCERTIFIKATER

Her finder du listen med Hydroscands overensstemmelsscertifikater. Klik for at se certifikaterne eller for at hente PDF-filerne ned.

 

© 2021 Hydroscand AS - Alle rettigheder forbeholdes