3D CAD TEGNINGER TIL SLANGER OG RØR

  
3D CAD TEGNINGER OG BESTILLINGER


Hydroscand har CAD-understøttelse for det meste af vores sortiment. Det betyder, at du som kunde kan tilgå CAD-tegninger til vores produkter – gratis. Vi arbejder konstant på at holde vores arkiv af 3D CAD opdateret.

For at lette dit designarbejde og indkøb har Hydroscand CAD-understøttelse for en stor del af sortimentet, som omfatter komponenter til slanger og rør.

Hydroscans online CAD-support bliver konstant opdateret med flere efterspurgte produkter. Så du altid kan finde den nødvendige information til dine produkter.

Vi har samlet alle vores CAD-tegninger med vores partner Solid Components. Ved at klikke på linket, kan du nemt downloade de 3D CAD-tegninger, du har brug for til dit projekt.

 

 

3D CAD


Vi har samlet alle CAD-tegninger hos vores partner Solid Components.

MÅLING OG KOPIERING AF RØR

Vi har det udstyr, der kræves for at kunne måle, med høj præcision og pålidelighed, hvordan dit rør skal bukkes, så det passer til netop din anvendelse. Om nødvendigt tilbyder vi også opmåling af rør på stedet.

Vi kommer ud til dig med vores måleudstyr og skaber et grundlag med koordinater for, hvordan dit rør skal bukkes. Denne kan så også leveres som CAD-tegning (tillægsservice) ved behov. Baser og tegninger bruges derefter til at specialdesigne dit rør med den nødvendige præcision.

Har du et bøjet rør, der skal udskiftes? Så kan vi hjælpe dig med at kopiere et eksisterende rør. Med vores udstyr kan vi måle dit rør og derefter skabe et nøjagtigt det samme, med samme bøjning. Kopiering af rør kan foregå på stedet hos dig som kunde.

Vil du vide mere om vores ydelser inden for måling, design og kopiering af rør? Kontakt din nærmeste Hydroscand-butik.
 

© 2021 Hydroscand AS - Alle rettigheder forbeholdes