Forretningsidé og værdier

 

FORRETNINGSIDÉ

Hydroscand - en international familieejet virksomhed - leverer løsninger og tjenester til slanger, koblinger og relaterede produkter gennem en kundedrevet og decentral organisation.

 

MISSION

Ved at støtte vores kunder i deres kontinuerlige udvikling skaber vi den vækst og rentabilitet, der er nødvendig for at opbygge en bæredygtig fremtid for dem, vores virksomhed og vores ansatte.

 

VISION

Hydroscand er det naturlige kundevalg til slanger, koblinger og relaterede komponenter gennem vores innovative tjenester og løsninger.værdier

 

Forretningsmæssigt

Vi tilbyder altid differentierede, prisvenlige tjenester og løsninger til vores kunder, og vi fokuserer altid på rentabiliteten for kunden og for os.

 

Kundefokus

Vi tager altid hensyn til kunden i alt, hvad vi gør, og vi motiveres af hele tiden at overgå vores kunders forventninger.

 

Høj kvalitet

Vi leverer produkter og tjenester af høj kvalitet, som vi kan stå inde for.

 

Innovation

Vi er de mest innovative i vores branche og arbejder proaktivt med at finde nye løsninger og tjenester til vores kunder.

 

Iværksætteri

Den lokale iværksætteraktivitet er en del af vores DNA, og dette kombineret med stærke støttefunktioner i en global koncern gør os alle stærke og hurtige til bens.

 

Bæredygtighed

Vi stræber efter at gå længere end vores lovbestemte forpligtelse med henblik på at være et godt aktiv for samfundet, skabe en sikker arbejdsplads og minimere vores miljøpåvirkning.

 

Holdbarhed

Vi er ærlige og opfører os ansvarsfuldt med et langsigtet perspektiv. Kvalitet og sikkerhed er vigtigt for os. Vi stræber os på at skabe et sikkert arbejdsmiljø samt en sikker og bæredygtig fremtid for samfundet, vores kunder og vores ansatte.

© 2021 Hydroscand AS - Alle rettigheder forbeholdes