Kvalitet, miljø og bæredygtighed

Hydroscands arbejde indenfor kvalitet, miljø og bæredygtighed kendetegnes ved ansvar, transparens, etisk adfærd og respekt. Formålet med vores arbejde med bæredygtighed er at styrke grunden og skabe en værdi på sigt som bidrager til en bæredygtig udvikling.

KVALITET

Vi bestræber os på at bygge langvarige og stærke relationer til vores kunder, og stiller store krav om en høj og jævn kvalitet. Med kvalitet mener vi at vores produkter og ydelser skal modsvare eller overgå dine krav. Som et led i dette, arbejder vi systematisk med kvalitet, og optimering af vores procedurer i organisationen.

Alle vores slanger og hydraulikkomponenter gennemgår kvalitetstester i vores moderne testlaboratorium i Stockholm. Læs mere om Hydroscand design and test center.

Hydroscand Danmark er også registreret og kontrolleret, af den Danske stats fødevaregodkendelse, uden anmærkninger, til at levere fødevaregodkendte slanger og fittings til levnedsmiddel. Du kan læse mere om denne godkendelse under siden for fødevaregodkendte.

 

MILJØ

Miljøet er en begrænset ressource og det er vores ansvar at passe på det. Vi arbejder derfor systematisk med miljø blandt andet er vores miljøpolitik at reducerer vores miljøpåvirkning og bidrage til et renere miljø.

Som kunde kan du finde aktuelle sikkerhetsdatablad for de kemikalier vi sælger på vores hjemmeside.

 

BÆredygtighed og socialt ansvar

På Hydroscand synes vi det er vigtig at tag sit ansvar og vi arbejder med bæredygtighed på forskellige måder indenfor virksomheden. For at tag et socialt ansvar er Hydroscand bland andet engagerede i et skoleprojekt i Appelsbosch, i Sydafrika. Læs gerne mere om Hydroscands skoleprojekt i Sydafrika.

 

MiljØ- og kvalitetsarbejde i Hydroscand Group

Læs om koncernens kvalitets- og miljøarbejde på virksomhedsniveau på hydroscand.com