ESBJERG

Storstrømsvej 31
6715 Ebjerg

Telefon: 7020 2852


Åbningstider

Mandag-torsdag: 7.30-16.00
Fredag: 7.30-15.00

 

 

Esbjerg-Hydroscand-butik.jpg

HYDROSCAND I ESBJERG HAR DE SLANGER OG KOBLINGAR DU BEHØVER

 

Befinder du dig langs med Jylland østkyst og er i behov af slanger, hydraulikkomponenter eller koblinger? Så kan vi rekommandere et besøg på Hydroscand i Esbjerg. Her kan du hurtig få hjælp med at finde de rette slanger, adaptere, svirvler, presningskoblinger, rør og meget mere. Vi har det du behøver indenfor hydraulik, pneumatik og industrislanger.

Hydroscand i Esbjerg er den store butik med det lille ekstra. Vi har tilpasset sortimentet efter de lokale behov hos vores kunder i området. Butikken ligger i et industriområde og er over 900 m2, fordelt på butik, lager og kontor. Vores personale har stor kundskab om sortimentet og erfaring af slangerelaterede problemer. Den erfaring bruger vi for at hurtig og nemt hjælpe dig på bedste måde.

Tilsluttet til butikken i Esbjerg findes også SlangExpress, Hydroscands mobile slangeservice, som du ringer til når du behøver hjælp på plads.

Du kan enkelt finde til vores slangeservicebutik der ligger på Storstrømsvej 31, lige udenfor city. Hvis du hellere vil ringe til os for at stille et spørgsmål eller få gode råd er du selvfølgelig velkommen til det!