hoseonsite

Planlæg dine vedligeholdelsesstop, og begræns nedetider og omkostningerne med Hydroscands mobile slangeværksted, HoseOnSite.

Mobile HoseOnSite

Med HoseOnSite bliver du mindre sårbar ved kritiske vedligeholdelsesstop, og nedetiden forkortes betragteligt, da du ved slangebrud slipper for at køre langt eller vente længe på at få fat i en ny slange. Mobile HoseOnSite er komplet udstyret med maskiner, værktøj og produkter; alt det, som er nødvendigt for at kunne reparere og vedligeholde dine ledningskomponenter.

Slangetromler  
Til kundetilpassede slanger, dimensioner op til 1¼"
Slangeskærer           
Til kapning af slanger op til 2"
Slangeafskræller      
Til afskrælning af slanger op til 2"
Slangepresser      
Til presning af slanger op til 1½"


Stationary HoseOnSite

Ved store vejarbejder og på byggepladser, som ofte ligger uden for de større infrastrukturer, er nedetider på grund af maskinhavarier en økonomisk belastning. At være nødt til at køre langt og vente længe forsinker projektet og er ikke bæredygtigt i det lange løb.

I stedet for lange nedetider og venten på reservedele og reparatør kan du selv reparere dine hydrauliske installationer ude på arbejdsstedet. Hydroscands Stationary HoseOnSite er en 20-fods container, som du opstiller ved din byggeplads. Den er udstyret med maskiner, tilbehør og produkter; alt, hvad du behøver.

Stationary HoseOnSite er komplet udstyret med maskiner, værktøj og produkter; alt det, som er nødvendigt for at kunne reparere og vedligeholde dine ledningskomponenter.

Slangeruller     
Til syv slanger i dimensioner op til 1¼"
Slangeskærer          
Til kapning af slanger op til 2"
Slangeafskræller      
Til afskrælning af slanger op til 2"
Slangepresser       
Til presning af slanger op til 1½"
Slangerengøring
Hurtig renblæsning af slanger op til 2"


Uddannelse af personale

I forbindelse med opstarten indgår uddannelse med en instruktør fra Hydroscand. Vi gennemgår i fællesskab betjeningen af alle maskiner og viser produkterne, så du og dine kollegaer føler jer godt hjemme i slangeværkstedet. Er der behov herfor, kan vi også bistå med personale, som passer slangeværkstedet ude hos jer.